Дружина Порошенка повідомила про сотні мільйонів готівкою, які зберігаються вдома

15 січня 2021, 19:58оновлено 15 січня 2021, 21:18
Марина Порошенко повідомила про доходи і матеріальне становище своєї сім'ї за 2019-й рік.
Петро Порошенко, Марина Порошенко
Петро і Марина Порошенко / УНІАН

Дружина колишнього президента України Петра Порошенко Марина повідомила в декларації про доходи та матеріальне становище своєї сім'ї за 2019-й рік.

Документ, який дружина Порошенка подала в якості депутата Київської міськради, опублікований на сайті Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Зокрема, вказуючи активи свого чоловіка, Марина Порошенко повідомила про те, що готівкова сума сім'ї становить 48 млн доларів і 401 млн гривень.

Крім того, в декларації вказані різні матеріальні цінності, від шуб і розкішних годинників, до професійної машини для хімчистки.

У декларації сказано, що загальна площа задекларованої київської нерухомості – 13 406 квадратних метрів.

Повністю своєї нерухомості і авто у колишньої першої леді практично немає - все у спільній з чоловіком власності: Jaguar XF 4.2 L V8 2008 року і квартира в Києві на 80.66 квадратів. У той же час на Марину Порошенко оформлений будинок в Петропавлівському Бориспільського району на 343 квадратних метри.

читайте такожРелакс з Архімедом: з'явилися подробиці розкішної відпустки Порошенка на ГалапагосахСеред цінного рухомого майна дружина екс-президента вказала годинник Hublot, золотий браслет Cartier, Ювелірні набори з діамантами і перлами від брендів Carrera y Carrera, Dior, Leo Pi33o, Damiani, а також прикраси, зроблені на замовлення. У неї є дві шуби з чорної норки від брендів Annabella і Rinoi, а також кожушок з коричневого соболя марки Simonetta Revizza. У гардеробі - крокодиляча рожева сумка Fendi, що наробила шуму, а також аксесуари від Dior і Chanel.

У декларації також вказані елітні меблі, а також машина для хімчистки RENZACCI.

58-річна Марина Порошенко очолила список партії Європейська солідарність на виборах до Київської міськради восени 2020 року, і з грудня вона є депутатом Київради.

Нагадаємо, раніше колишній військовослужбовець полку Азов Максим Ярош, напав у літаку на п'ятого президента Українипетра Порошенка, який повертався з відпочинку на Галапагоських островах.

Ярош підійшов Порошенку і дорікнув його за те, що він "проміняв Козацьке Різдво на острови", після чого робить агресивний випад у бік Порошенка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти