"Ти пдр*с і твоя баба": Маруся Звіробій обматюкала Зеленського з родиною

14 червня 2020, 16:05оновлено 14 червня 2020, 18:33
Навздогін до своєї попередньої кримінальної справи Маруся Звіробій вибухнула новим потоком образ на адресу президента.
Звиробий
Маруся Звиробий обматюкала Зеленського з сім'єю / facebook.com/marusyazvirobiy1

Скандально відома волонтер Маруся Звіробій (справжнє ім'я ‒ Олена Самбул-Біленька), яка проходить у кримінальній справі разом з нардепом Софією Фединою за погрози президенту, вибухнула порцією образ на адресу Володимира Зеленського, його дружини Олени і його дітей.

Відповідний пост Звіробій опублікувала на своєму каналі в месенджері Telegram.

Вона написала, мовляв, Зеленського "підвісять за ноги", як це зробили з царською сім'єю" [мабуть, мався на увазі розстріляний більшовиками з сім'єю російський імператор Микола II ‒ Главред] і порадила йому як можна швидше емігрувати в Ізраїль.

відео дня

Крім того, Звіробій звинуватила Зеленського в тому, що він знущається над рідними й дітьми Андрія Антоненко, Юлії Кузьменко і сім'ї ветеранів Грищенко [підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета ‒ Главред].

"Два дебіла - це сила! Просто нагадую - поки ти, зелена сволота, знущаєшся над рідними й дітьми Андрія Антоненко, Юлії Кузьменко та ветеранів Грищенко - ТИ ПДР@С І ТВОЯ БАБА ПДР@ СІ ДІТИ ТВОЇ НАХ ТУТ НІКОМУ не впали! У**буйте В ІЗРАЇЛЬ, ПОКИ ВАС ЯК царську сім'ю (ти ж думаєш, що ти цар) ЗА НОГИ НЕ підвісили за ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ", - саме так виглядав повний текст поста Звіробій.

'Ти пдр*с і твоя баба': Маруся Звіробій обматюкала Зеленського з родиною

Нагадаємо, раніше дружина президента Володимира Зеленського – Олена – заявила про те, що заразилася китайським коронавірусом Covid-19. За словами першої леді, і її чоловік, і діти негайно пройшли тестування з негативними результатами.

Олена Зеленська розповіла, що знаходиться на амбулаторному лікуванні, самоізолювалася і відчуває себе добре.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти