Запорізька область посилює карантин: які документи необхідні

24 жовтня 2021, 18:28
Обласна влада зобов'язала перевізників вжити заходів для 100% вакцинації водіїв на регулярних і нерегулярних перевезеннях.
транспорт, карантин
Запорізька область посилює обмеження / УНІАН

У "Червоній" Запорізькій області з 25 жовтня вирішили посилити карантинні обмеження. Обласна комісія з питань ТЕБ і НС ввела обмеження на внутрішньообласні перевезення, повідомляє Індустріалка.

Обласна влада зобов'язала перевізників вжити заходів для 100% вакцинації водіїв на регулярних і нерегулярних перевезеннях. На внутрішньообласних автобусних і залізничних рейсах також вводять вимоги до пасажирів.

Так, потрапити в автобус або поїзд зможуть тільки пасажири, які зможуть довести відсутність коронавірусу або вакцинацію від COVID-19.

Щоб скористатися автобусом або поїздом, жителям Запорізької області знадобиться один з документів:

  • негативний ПЛР-тест;
  • негативний експрес - тест на антиген;
  • сертифікат вакцинації;
  • довідка про одужання від коронавірусу.

Обласна влада також розглядає можливість перерозподілу транспорту з менш завантажених маршрутів на більш завантажені, а також введення обмежень на перевезення міським транспортом пільговиків під час пікового навантаження.

Нагадаємо, львівський лікар Тарас Жиравецький заявив, що в Україні стрімко поширюється коронавірус. У зв'язку з цим, вже через 10-14 днів в медичній системі може трапитися колапс.

Також раніше волинський лікар-невропатолог Наталія Бобрик розповіла, чому вакциновані українці заражаються інфікуванням коронавірусом. За її словами, в країні відсутній колективний імунітет.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти