Ярош просить нагородити активістів, які напали на автомобіль із соратниками Ківи

28 серпня 2020, 23:41оновлено 29 серпня 2020, 01:15
Екс-політик вважає, що подія стала результатом безвідповідальності.
Ярош
Ярош закликає нагородити опонентів Ківи / УНІАН

Колишній народний депутат і екс-глава Правого сектора Дмитро Ярош заявив, що потрібно не карати, а нагородити патріотів, які напередодні здійснили напад на автомобіль нардепа від ОПЗЖ Іллі Ківи.

"Коли держава не виконує функції захисту національних інтересів, тоді державний апарат перетворюється з інструменту захисту народу в інструмент гноблення того ж народу. Патріоти, які зважилися на таку дію, в ім'я воюючої з московською імперією України, заслуговують не покарання, а на нагородження", - написав він у Facebook.

За словами Яроша, чинна влада не повинна лояльно ставиться до проросійських сил, інакше це призведе до того, що люди її змінять.

"Якщо ж влада і надалі буде терпіти реваншистські і антидержавні бандформування, типу ОПЗЖ, ПШ і т.д., вона втратить всяку свою легітимність і це призведе до її зради", - написав екс-політик.

Ярош просить нагородити активістів, які напали на автомобіль із соратниками Ківи

читайте також"Патріоти перетнулися з тітушнею Ківи": Білецький розкрив причину нападу на бусРаніше повідомлялося, що 27 серпня в районі Люботина Харківської області напали на мікроавтобус, в якому їхали соратники нардепа Іллі Ківи, постраждали три людини. Пізніше на Харківщині затримали групу підозрюваних у нападі на бус.

Нагадаємо, в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф уточнили, що в результаті нападу - постраждалих троє.

Пізніше було опубліковано відео нападу зловмисників на мікроавтобус на трасі Харків-Київ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти