Всьому виною голий зад і качка: у Херсонській області чоловік заплатить сусідці 5 тис. грн

4 серпня 2021, 20:59оновлено 5 серпня 2021, 00:33
У суді жінка вимагала від сусіда 25 тис. грн моральної компенсації.
Всьому виною голий зад і качка: у Херсонській області чоловік заплатить сусідці 5 тис. грн
Чоловік подумав, що його сусідка вкрала качку / рixabay.com

В Херсонській області чоловік посварився з сусідкою і показав їй свої голі сідниці. Тепер він змушений заплатити жінці 5 тис. грн моральної компенсації.

Як вказано у рішенні Білозерського районного суду Харківської області, інцидент трапився в квітні 2021 року. Сусіди сильно посварилися і чоловік вирішив показати жінці свій оголений зад. Що, власне, і зробив. Однак потерпіла не стерпіла такої поведінки і відразу ж звернулася до суду.

В рамках слухання чоловік визнав свою провину і вибачився перед сусідкою, а також пояснив скандальну витівку. За його словами, в той зловтішний день у нього пропала качка і він вирішив, що птицю вкрали його сусіди. В рамках з'ясування зникнення птиці він влаштував сварку.

відео дня

Потерпіла в цю історію додала деталі. Вона розповіла, що того дня двічі викликала копів, оскільки сварка тривала з 11:00 до 22:00 години. Більше того, чоловік кидав у двір жінки каміння і склянки, а також матюкався. Але, як виявилося, цього господареві качки було мало і він публічно оголився, продемонструвавши свої сідниці. Голий зад скандальний сусід показав при дітях, чоловікові потерпілої і сусідах.

Крім моральної компенсації в сумі 5 тисяч гривень, господаря качки засудили до 2 років обмеження волі, але звільнили від покарання з випробувальним терміном на 1 рік.

Нагадаємо, мешканка Києва Тетяна розпиляла лавку біля свого під'їзду. Вона сказала, що це був єдиний спосіб боротьби з сусідом і його друзями, які ночами влаштовують п'яні посиденьки під вікнами до самого ранку. Але представники комунального підприємства написали на Тетяну заяву в поліцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти