Війська РФ просунулися на Донеччині, окуповано населений пункт - DeepState

23 червня 2024, 20:04
342
Сили оборони України працюють по російських окупантах та знищують живу силу ворога, щоб зупинити його подальше просування, пишуть аналітики.
Війська РФ, Донецька область
Окупанти захопили Новоолександрівку Донецької області - DeepState/ Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, DeepState

Окупанти агресора Росії захопили Новоолександрівку Донецької області. Ворог намагається закріпитися на західних околицях села.

Як повідомляють аналітики DeepState, українські війська знищують ворожі сили, щоб зупинити їхнє просування.

"До траси Покровськ-Костянтинівка з населених пунктів залишається лише Воздвиженка. Важливо зупинити подальше просування ворога, адже деякою мірою повторюється ситуація біля Очеретиного. Як і тоді, сили 47, 68, 25 бригад та прикомандированих підрозділів стримують основний удар, знекровлюючи свій потенціал, а фланг тріщить", - наголошується в повідомленні.

відео дня
Кадри з Донецької області
Бійці Сил оборони працюють над тим, щоб зупинити вороже просування / DeepState

Війна Росії проти України - головні новини за темою:

Війська РФ проводять ротацію своїх підрозділів у районах Тихого, Глибокого і Вовчанська на півночі Харківської області, розповів представник ОТУТВ "Харків" Юрій Повх. За його словами, через посилення української артилерії ворог зазнає серйозних втрат.

ЗСУ уразили пункт управління мотострілецького полку в Бєлгородській області, повідомили у Генеральному штабі ЗСУ. Атака була здійснена Повітряними силами в рамках взаємодії з іншими українськими підрозділами.

Наприкінці літа - на початку осені ЗСУ можуть піти в наступ, вважає колишній керівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж. За його словами, для реалізації операцій мають бути сформовані оптимальні умови.

Що відомо про Новоолександрівку?

Новоолександрівка - селище в Покровському районі Донецької області України. Згідно з даними за переписом 2001 року, у населеному пункті мешкало 693 людини, пише Вікіпедія.

У рамках повномасштабної війни бої за селище ведуть Сили оборони України проти окупаційної армії Росії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти