На Сумщині син убив матір і розчленував тіло

12 липня 2021, 11:36
62-річний чоловік посварився з 83-річною матір'ю та вбив жінку. Він зізнався у вбивстві та показав, куди сховав залишки тіла.
На Сумщині син убив матір і розчленував тіло
Підозрюваного у вбивстві затримали, він перебуває в СІЗО / su.npu.gov.ua

У Сумській області сталося жорстоке вбивство. Син убив свою 83-річну матір, яка приїжджала до нього погостювати з Києва. Щоби приховати злочин, чоловік розчленував тіло вбитої та сховав у різних місцях.

Про можливе вбивство старший дільничний офіцер поліції дізнався від одного з жителів селища. Щоби перевірити цю інформацію, поліцейський разом з колегами прийшов додому до 62-річного чоловіка, передає пресслужба поліції Сумщини.

На Сумщині син убив матір і розчленував тіло
su.npu.gov.ua

"У дворі ми побачили деякі речі, які вказували на можливий злочин", - розповів старший дільничний офіцер поліції Шосткинського районного управління поліції Сергій Черняк.

відео дня

За його словами, спочатку чоловік стверджував, що ніякого відношення до зникнення матері не має, а ці речі принесли його собаки. Втім, пізніше він все ж таки зізнався у вбивстві та показав, куди сховав залишки тіла.

Сам зловмисник пояснює, що причиною злочину став конфлікт з матір'ю.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

На Сумщині син убив матір і розчленував тіло
su.npu.gov.ua

За даним фактом у поліції порушили кримінальне провадження за ст. 115 "умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

читайте такожЯк у кіно: відомі нові подробиці про вбивцю та палія з Білогородки

Як повідомляв Главред, на початку липня в селі Девладово Дніпропетровської області сталася трагедія - 28-річний вітчим завдав ножових поранень двом дітям своєї співмешканки. Так він намагався помститися матері дитини, яка захотіла з ним розлучитися.

11 липня стало відомо, що в дитячій обласній клінічній лікарні помер дворічний Михайлик. Дитина так і не вийшла з коми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти