В СБУ розкрили деталі обшуків у будинку Кличка

18 травня 2021, 11:06оновлено 18 травня 2021, 11:46
Силовики уточнили, що обшуки відбуваються відразу в декількох локаціях, в тому числі і в будинку, де проживає мер Києва.

Кличко
В СБУ розкрили деталі обшуків у будинку Кличка / УНІАН

Обшуки у мера Києва Віталія Кличка Служба безпеки України не проводить. У будинку, де живе Кличко, проводять слідчі дії в межах кримінального провадження, яке не стосується мера столиці, повідомили в пресслужбі СБУ

"Співробітники ГУ СБУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, із залученням спецпідрозділу ЦСО "А", проводять обшуки в рамках кримінального провадження щодо фальсифікованих нафтопродуктів", - розповіли в СБУ, повідомляє РБК-Україна.

У відомстві уточнили, що обшуки відбуваються відразу у декількох локаціях, у тому числі й у будинку, де проживає Віталій Кличко.

"Деталі цієї спецоперації ми повідомимо згодом. Жодного відношення до самого пана Кличка обшуки не мають", - повідомили у пресслужбі.

Обшуки у Кличка - про що йшлося раніше:

  • Обшуки у квартирі мера Києва Віталія Кличка так і не відбулися. Політик приїхав у свою квартиру, зустрівся з правоохоронцями в під'їзді – але ті заявили, що прийшли в іншу квартиру.
  • "Надійшла інформація, що озброєні люди увірвалися до під'їзду. Тут над входом в квартиру камера відеоспостереження стоїть. А зараз вони злякалися або що - і пішли до іншої квартири (у мене таке відчуття). Сказали, що прийшли в квартиру двома поверхами нижче. Там, сказали, здають квартиру - і там живуть якісь вороги держави, раз прийшла СБУ", – пояснив журналістам ситуацію Кличко.
  • За його словами, візит правоохоронців до будинку, де живе мер, став для нього несподіванкою.
  • Він також заявив, що вважає "несправедливими" обшуки на комунальних підприємствах столиці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти