У Криму та в Росії вночі прогриміли вибухи: що відомо

8 червня 2024, 07:41оновлено 8 червня, 08:22
1421
Гучні вибухи вночі лунали у Балаклаві та Севастополі, зокрема у морі біля Стрілецької бухти. Неспокійно було і на території РФ – у Краснодарському краї.
 Крым, Севастополь, взрыв
У Криму та в Росії вночі прогриміли вибухи/ колаж: Главред, фото: скрін, УНІАН

У Криму пролунали гучні вибухи у ніч на суботу, 8 червня. Про це розповіли місцеві жителі, повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер".

Спершу гучий об’ємний вибух було чути у Балаклаві. За повідомленнями місцевих жителів, він пролунав близько 01:39 в районі Балаклавської ТЕС. При цьому зазначається, що перед цим було чути черги з великокаліберної зброї. За словами очевидців, від вибуху тремтіли вікна та спрацювали сигналізації автомобілів.

Після цього вибух було чутно у всіх районах Севастополя. У мережі зазначається, що він був збоку моря. Вибух у морі пролунав поблизу Стрілецької бухти. При цьому перед вибухом також лунала стрілянина.

відео дня

Крім цього, повідомлялося про звуки дронів біля селища Новоселівське Роздольненського району.

Після вибухів російські окупанти почали виправдовуватися і заявили, нібито вибухи в районі Стрілецької бухти були через те, що начебто "флот на зовнішньому рейді знищив безекіпажний катер". Про це сказав у соцмережах окупаційний "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв.

Вибухи у Краснодарському краї Росії у ніч на 8 червня

Неспокійною ця ніч була для російських окупантів і в Краснодарському країни країни-агресорки Росії. Як повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер" з посиланням на джерела, вибухи було чутно в окупованій Керчі, але лунали вони не в Керчі, а з іншого боку Керченської протоки – у Темрюкському районі Краснодарського краю.

За словами очевидців, вибухи та обстріли лунали один за одним.

Вибухи в РФ та окупованому Криму – останні новини

Нагадаємо, у ніч на 6 червня дрони двічі атакували НПЗ у Ростовській області – спалахнула масштабна пожежа. Новошахтинський НПЗ є найбільшим постачальником нафтопродуктів на півдні Росії.

Також в ніч бійці ГУР знищили в Криму вороже судно. Уранці 6 червня в Чорноморському районі тимчасово окупованого Криму було знищено судно окупантів. Операцію провело Головне управління розвідки Міноборони України. Після цього стало відомо, що у Криму бійці ГУР знищили російський буксир. У результаті операції в акваторії озера Панське чергове судно російських загарбників знищено.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти