У Київській області злетять ціни на проїзд у транспорті

6 серпня 2021, 18:53оновлено 6 серпня 2021, 19:23
Перегляд тарифів на проїзд у приміських маршрутках має відбутися не пізніше понеділка, 16 серпня поточного року.
транспорт
У Київській області підвищать ціни на проїзд / infosmi.net

У Київській обласній адміністрації сьогодні схвалили рішення щодо підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті на рівні 15-18% або не більше 1-2 гривень, пише пресслужба Київської обласної державної адміністрації (ОДА).

Голова Київської ОДА Василь Володін зазначив, що деякі перевізники вже підвищили тарифи на проїзд і це викликало "значною соціальною напругою серед мешканців регіону".

На деяких маршрутах вартість проїзду зросла більш ніж на 20%, що не завжди є обґрунтованим. У зв'язку з цим Володін запропонував перевізникам обговорити тарифи.

За підсумками зустрічі було схвалене рішення переглянути тарифи на проїзд на тих маршрутах, де підвищення відбувалися протягом 2021 року.

читайте такожКиїв готується до нового локдауну: влада складає списки на спецпропуску в транспорт

"Виходячи з цього, підвищення не може перевищувати 15-18% або в грошовому вираженні це становить не більше 1-2 гривень", - уточнили в пресслужбі ОДА.

Перегляд тарифів на проїзд у приміських маршрутках має відбутися не пізніше понеділка, 16 серпня поточного року.

Раніше ми писали, що Uber підвищує тарифи на поїздки в Україні. Точна дата, коли оновлені розцінки почнуть діяти, поки що невідома, але наголошується, що це відбудеться протягом поточного місяця. При цьому підвищені всі ключові цінові параметри поїздок, включаючи ціну подачі, хвилини і кілометра поїздки, а також вартість мінімальної поїздки і відмови від неї.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти