У Карпатах знайшли маленького хлопчика котрий зник на Говерлі

15 серпня 2021, 20:21
Одна з пошукових груп по радіозв'язку повідомила, що дитину знайшли живою. За попередньою інформацією, це Олексій Стефанцев.
У Карпатах знайшли маленького хлопчика котрий зник на Говерлі
У Карпатах знайшли хлопчика, який вчора загубився

У неділю, 15 серпня, о 19.27 група волонтерів із Коломиї на маршруті у бік гори Кукул знайшли хлопчика (2015 р. н.) у задовільному стані, котрий заблукав 14 серпня на горі Говерла поблизу смт Ворохта, повідомляє ДСНС.

Одна з пошукових груп по радіозв'язку повідомила, що дитину знайшли живою. За попередньою інформацією, це Оліксій Стефанцев.

Знайшли дитину на горі Велика Космецтка на відстані понад 2 км на кордоні із Закарпаттям.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на горі Говерла шукають маленького хлопчика, який відстав від групи і заблукав.

"Під час підйому групою туристів у складі шести осіб з міста Коломия по зеленому маршруту на гору Говерла, поблизу селища Ворохта від групи відстав і заблукав хлопчик 2015 року народження", - зазначено в повідомленні ДСНС.

Пізніше з Мережі з'явилися свідчення очевидців про те, що на горі Говерла у Карпатах бачили дитину без супроводу дорослих. Це може бути шестирічний хлопчик, який напередодні зник при сходженні і пошуки якого зараз активно ведуться.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти