Україна відкриє пункти пропуску на Донбасі: названа дата

2 червня 2020, 13:26
Пункти пропуску на Донбасі відкриють після 10 червня.
КПВВ
Вже незабаром на Донбасі запрацюють КПВВ / УНІАН

Контрольно-пропускні пункти в'їзду і виїзду на територіях Донецької і Луганської областей, робота яких була призупинена з 22 березня з причини карантину в Україні, знову будуть відкриті вже наступного тижня.

Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак під час наради у глави держави Володимира Зеленського, повідомляє прес-служба Офісу президента.

"Головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак повідомив, що вже готують до відкриття перші контрольні пункти в'їзду/виїзду (КПВВ) на лінії розмежування в зоні проведення ООС після 10 червня", - наголошується в повідомленні.

відео дня

Нагадаємо, з 1 червня КПВВ на Донбасі перейшли на літній графік роботи. У зв'язку з цим перетин кордону можливий з 6:00 ранку до 22:00 вечора.

Раніше в Державній прикордонній службі заявили, що, незважаючи на поступове зняття карантинних обмежень на території України, адміністративна межа з анексованим Кримом буде закрита. На окупований півострів зможуть потрапити тільки ті, хто там зареєстрований за українським законодавством. З Криму зможуть приїхати в Україну громадяни, які мають реєстрацію на підконтрольних Києву територіях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти