Українські оператори обрубали зв'язок окупантам

1 березня 2022, 00:26
Українці, у яких представники ворожих військ відібрали мобільний телефон, повинні заблокувати свій номер.
Українські оператори обрубали зв'язок окупантам

Українські оператори відключили зв'язок окупантам, заблокувавши доступ телефонів з російськими номерами в свої мережі.

Позбувшись можливості телефонувати за своїми номерами, окупаційні війська все частіше відбирають телефони у громадян, повідомляє Держспецзв'язку.

"Закликаємо українців, у яких відібрали мобільний телефон представники ворожих військ, якомога швидше повідомити про це оператору і попросити заблокувати вкрадений телефон. Ми розуміємо, що зробити це, коли забрали телефон, непросте завдання. Однак це дуже важливо - знайдіть сусідів, у яких є телефон, скористайтеся стаціонарним апаратом - від цього залежить безпека нашої держави і життя українців", - йдеться в повідомленні відомства.

відео дня

читайте такожТанк і БТР РФ: тероборона похвалилася новими трофеямиНагадаємо, мешканка Харківської області коктейлем Молотова спалила ворожий бронетранспортер.

"На Харківщині панянка спалила БТР орків за допомогою коктейлю Молотова Кінь на скаку це вже атстой... Будь, як жінка з Харкова!", - відзначили її дії в сухопутних військах України.

Також, як розповів радник голови офісу президента Олексій Арестович, у Бучі місцеві жителі допомогли українським військам у боротьбі з окупаційними російськими силами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти