Стартує прийом заявок на участь в програмі Work in Progress Зимового кіноринку ОМКФ

12 грудня 2023, 10:15
25
Work in Progress
Work in Progress

До участі у програмі Work in Progress Зимового кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю запрошуються українські кінематографісти з проєктами, які перебувають на фінальній стадії виробництва. Заявки на участь приймаються до 30 грудня включно.

Презентація проєктів відбудеться 23 січня 2024 року в межах Зимового кіноринку ОМКФ, який пройде з 22 до 24 січня 2024 року у кінотеатрі "Оскар" (м. Київ, ТРЦ Gulliver, Спортивна площа, 1a).​Щоб подати проєкт на розгляд, будь ласка, заповніть форму за посиланням: https://www.submit.oiff.com.ua/wfm-wip

Презентація проектів Work in Progress – це представлення продюсерами та режисерами проєктів повнометражних фільмів на фінальній стадії виробництва.

відео дня

Кіноринок ОМКФ – це професійний майданчик для спілкування представників дистриб'юторських компаній та кінотеатрів, що працюють на території України, а також кіностудій та інших компаній, що надають послуги в галузі кіноіндустрії. Під час Кіноринку 2024 відбудуться доповіді технічних та сервісних компаній, обговорення важливих для кіноіндустрії питань. В рамках Кіноринку також заплановано проведення зустрічі кінокомісій та кінофестивалів України з метою обговорення перспектив розвитку регіонального кіновиробництва та проведення кінофестивалів в Україні.

Зимовий кіноринок ОМКФ проводиться за підтримки Державного агентства України з питань кіно.

Головний медіапартнер Кіноринку 1+1 Media.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти