Росія закинула на Донбас партію озброєних снайперів - Міноборони

23 лютого 2021, 14:30
На Донбас для посилення передових позицій окупаційних військ прибув зведений снайперський підрозділ ЗС РФ.
Донбас, війна
Росія закинула на Донбас партію озброєних снайперів - Міноборони / УНІАН

Росія перекинула на Донбас новий підрозділ снайперів. Вони озброєні комплексами різного калібру, повідомила спікер Міністерства оборони України Марія Сальник.

"Для посилення передових позицій окупаційних військ прибув зведений снайперський підрозділ ЗС РФ, озброєний снайперськими комплексами різного калібру російського та іноземного виробництва", - розповіла спікер Міноборони.

Посилаючись на Головне управління розвідки, Сальник підкреслила, що російське військове командування продовжує підтримку боєздатності оперативного угруповання окупаційних військ.

За її словами, з початку лютого на тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях з Росії завезли понад дві тисячі тонн палива. Водночас провели ротацію кадрових російських офіцерів на командних посадах.

Війна на Донбасі - про що йшлося раніше:

  • Рада національної безпеки та оборони розглянула питання щодо загострення ситуації на Донбасі, заявив секретар РНБО Олексій Данілов. За його словами, солдати на лінії розмежування можуть відкривати вогонь на провокації бойовиків.
  • Глава української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі, перший президент України Леонід Кравчук вважає, що планом "Б" для країни має стати визнання всіма того факту, що на Сході йде війна. Всі питання мають розглядатися саме через цю призму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти