"П'яний господар мляво намагався відігнати": у Дніпрі бійцівські пси напали і покусали даму з собачкою

3 лютого 2022, 15:35
Випадок стався в Дніпрі біля станції метрополітену "Покровська". У ролику чітко видно, як дві бійцівські собаки атакують жінку, що впала на землю,
Пес
У Дніпрі бійцівські пси напали і покусали даму з собачкою / скріншот з відео

У Дніпрі два бійцівські собаки, яких власник вигулював без повідків і намордників, накинулися на городянку і її пса прямо серед вулиці. Відео інциденту зняли перехожі і виклали в мережі.

Випадок стався в Дніпрі біля станції метрополітену "Покровська". У ролику чітко видно, як дві бійцівські собаки атакують впала на землю жінку, яка власним тілом закриває свого пса.

"Люди, допоможіть", - кричала жінка.

відео дня

Причому господар псів, по всій видимості, був п'яний, оскільки дуже мляво намагався їх відігнати, при це неміцно стоячи на ногах.

"Собак вивели на прогулянку без намордників і повідків, а господар перебував у стані алкогольного сп'яніння. Собаки кидалися на людей, потім накинулися на жінку з собакою, погризли її в кров", — розповіли очевидці.

Далі до жінки приспіли двоє чоловіків-перехожих і стусанами відігнали собак.

читайте такожВсе обличчя обгризли собаки: у Дніпрі знайшли труп жінки

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що п'ятирічного хлопчика в Черкаській області в селі Новоселиця покусав бійцівський собака. Як повідомляють місцеві ЗМІ, собака накинулася на дитину і зламала йому плечову кістку.

Як виявилося, розлючену собаку зуміла відтягнути від хлопчика тільки його власниця, коли почула крики. Дитина лежала в калюжі крові з відкритим переломом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти