Притула виправдався за антисемітські висловлювання в ефірі

12 листопада 2020, 23:07оновлено 27 жовтня 2023, 16:29
Шоумен вважає критику цілком виправданою.
Притула
Притула визнав свою помилку / УНІАН

Відомий телеведучий і екс-кандидат у мери Києва Сергій Притула заявив, що завжди негативно ставився до антисемітських висловлюваннь, як в особистому просторі, так і в публічній площині.

В Facebook він написав, що розмова зі слухачем в ефірі радіо була швидкою, тому відповідь на репліку виявилася непродуманою і невдалою.

"На жаль, мої висловлювання були трактовані не так, як я на це сподівався і сьогодні я отримав дуже важливе зауваження щодо своєї роботи в ефірі, яка зробила можливою підозру в терпимості подібних заяв, які зробив слухач. Хочу подякувати КЖЕ за зауваження, сказати, що інцидент був обговорений з керівництвом відразу після ефіру і висновки зроблені. Дякую за аргументовану критику. Це саме те, що дозволяє вдосконалюватися в роботі!"- підкреслив шоумен.

Притула додав, що завжди з повагою ставився до всіх цінностей, і хоче жити в суспільстві, яке відповідає взаємністю.

читайте також"Мерзотник"," тупа тварина": Притула і Дубинський влаштували скандал у прямому ефірі"Повага до національності, кольору шкіри та віросповідання - це базові цінності цивілізованого суспільства, в якому я хочу жити і яке хочу будувати разом з іншими українськими. Це і мої цінності теж", - констатував він.

Телеведучий пообіцяв надалі бути більш уважним у своїх висловлюваннях.

  • У вересні нинішнього року в ефірі радіо Новое время в програмі шоумена Сергія Притули прозвучали антисемітські висловлювання, які він не став коментувати як неприпустимі.

  • 11 серпня Сергій Притула оголосив, що йде на вибори столичного градоначальника від Партії Голос. Він також вирішив завершити кар'єру в шоу-бізнесі заради політики.

  • На останніх виборах до Верховної Ради Притула йшов тридцятим у списку партії Голос, але потрапити до парламенту йому не вдалося.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти