Повішення та падіння з великої висоти: в Україні за загадкових обставин загинули школярі

28 травня 2021, 11:35
Підлітки загинули у Черкасах та у Кривому Розі, поділилися у поліції.
На Дніпропетровщині підліток випав з вікна багатоповерхівки та загинув
У Кривому Розі підліток випав з вікна багатоповерхівки й загинув / one.kr.ua

У п'ятницю пізно ввечері, 27 травня, у Черкасах батьки вдома знайшли повішеним свого 14-річного сина. До трагедії підліток знаходився у житлі сам.

У ніч на суботу, 28 травня, в Кривому Розі Дніпропетровської області 16-річний хлопчик випав з вікна, розташованого між 8 та 9 поверхами одного з будинків, і загинув, повідомляє tsn.ua з посиланням на відомості правоохоронців.

Видання дізналося, що у Черкасах школяра знайдено мертвим о 22:30 27 травня, а відомості про загибель підлітка у Кривому Розі надійшли до поліції близько 03:30 28 числа.

Сім'я, у якій в Черкасах ріс хлопчик, не вважалася неблагополучною. Сусіди й вчителі висловлювалися про сім'ю лише позитивно.

Правоохоронці забрали телефон та комп'ютер школяра, щоб дізнатися його останні дзвінки й листування.

Розпочато провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу – Умисне вбивство з кваліфікувальними ознаками (наприклад, самогубство).

Тіло хлопця, який випав з вікна у Кривому Розі, знайшли біля багатоповерхівки на вул. Мусоргського. Правоохоронці з'ясували, що школяр жив у цій багатоповерхівці.

У Кривому Розі хлопчик випав з вікна багатоповерхівки й загинув
У Кривому Розі школяр випав з вікна багатоповерхівки та загинув / one.kr.ua

На тілі не знайшли ознаки насильницької смерті. Були знайдені лише травми, які можна отримати у результаті падіння з висоти. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

читайте такожНа Полтавщині за крок від смерті знайшли двох школярок з порізаними зап'ястямиРаніше стало відомо, що у Мережі діяла віртуальна гра Синій кит, яка підштовхувала неповнолітніх до скоєння суїциду.

Пізніше в Україні була низка схожих інцидентів – діти пили багато таблеток й отримували отруєння. Зокрема, у місті Боярка (знаходиться під Києвом) дві учениці ліцею наковталися таблеток, одна з дівчаток померла.

Правоохоронці з'ясували, що учениці ліцею подивилися відео з сервісу TikTok, в якому йшлося: "випий 40 таблеток та подивися, що буде".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти