Під Степановим хитається крісло: у Слузі народу оцінили ймовірність його відставки

1 грудня 2020, 07:14
Якщо очільние МОЗ захоче піти, його тримати ніхто не буде.
Олександр Корнієнко
Олександр Корнієнко оцінив ймовірність відставки Степанова / УНІАН

Очільник партії Слуга народу Олександр Корнієнко заявив, що відставка міністра охорони здоров'я Максима Степанова поки не розглядається, тому що треба займатися боротьбою з коронавірусом, і додав, що тримати його не будуть, якщо захоче піти.

"Я не думаю, що зараз час робити якісь звільнення і призначення у сфері охорони здоров'я. Тому що зараз дуже критична ситуація, нею треба терміново займатися. Але якщо міністр сам захоче піти, ми тримати його не будемо. Хоча 226 голосів на це теж треба", - сказав Корнієнко в інтерв'ю hromadske.

За його словами, йому не відомо про наміри внести до парламенту рішення про відставку міністра охорони здоров'я.

"Мені невідомо про це. Це чутки. Заяви не було, комітетів не було, нічого не було. Це якісь чутки", - сказав Корнієнко.

Він також додав, що зараз прем'єр може пропонувати звільняти міністрів або ж останні можуть написати заяву за власним бажанням.

"Якщо в уряді буде консенсус між прем'єром і міністрами про те, хто продовжує працювати/не працює, то нам обов'язково швидко повідомлять. Якщо немає до нас жодних офіційних документів, то, значить, вони всі продовжують працювати", - заявив очільник "слуг народу".

Відставка Степанова - про що йшлося раніше:

  • Очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов заявив про те, що не збирається йти у відставку і назвав всю інформацію з даного приводу слухом, який розпускають представники деяких політично-фінансових груп.
  • "Ці чутки певні народні депутати й політичні сили почали розпускати починаючи з першого дня моєї роботи на посаді міністра охорони здоров'я. Я займаюся розвитком і реанімацією української медицини. Це те, чим я зараз займаюся, чим збираюся займатися через тиждень, через місяць, через пів року, через рік", ‒ заявив очільник МОЗ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти