Полонений горе-окупант на прізвисько Ч*оня став зіркою TikTok

30 березня 2022, 11:02
Користувачі монтують відео, де за допомогою фотошопу додають Ч*оню в різні сцени і обставини, повторюють "стиль".
Ч*оня
Андрій Рязанцев ("Ч*оня") / ВСУ

Взятий у полон поблизу Горлівки окупант Андрій Рязанцев, якого українці в мережі прозвали "Ч*оня", став новим, і вельми популярним, інтернет-мемом.

Користувачі монтують відео, де за допомогою фотошопу додають його в різні сцени і обставини, повторюють "стиль" і жартують над спробою захопити Україну. Ролики з хештегом "Ч*оня" набрали вже більше 40 мільйонів переглядів в TikTok.

В основному це ролики під ремікс на композицію зірки початку 90 ‒ х співачки Русі (справжнє ім'я - Ірина Поривай, старша сестра російської поп-співачки Наташі Корольової) "Не стій під вікном".

Ситуація розвивалася так - на початку березня бойовики угруповання "ДНР" насильно мобілізували групу педагогів-чоловіків. У їх числі був і Рязанцев. Зі зрозумілих причин, бойовий дух їх виявився досить низький і вони тому прийняли рішення здатися в полон.

Бійці ЗСУ сфотографували горе-окупантів і виклали знімки в Мережу. Де на них і натрапили користувачі TikTok. Розгублений і недолугий зовнішній вигляд "Ч*оні" так розсмішив користувачів, що вони відразу почали створювати пародії на нього.

читайте такожВійськові 47-ї танкової дивізій РФ бунтують і розривають контракти - не хочуть воювати в Україні

Нагадаємо, раніше в мережі з'явився наказ тимчасово виконуючого зобов'язаного Міністра оборони Росії генерала Булгакова, в якому говориться, що, у зв'язку з випадками здачі російськими військовими в полон, в Україні і адекватного до них ставлення, у відомстві агресора маємо створити фейкові відео "знущань над полоненими" на території Української держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти