"Відрізати голову і принести": з'явилося перехоплення звірячого наказу російського командира

21 червня 2024, 05:55
1010
Російські окупанти отримують накази від своїх командирів, щоб ті не брали в полон наших захисників, а жорстоко їх убивали.
ВСУ
Російський командир наказав відрізати голови українським військовим / Колаж: Главред, фото: 56 окрема мотопіхотна Маріупольська бригада, Міноборони РФ

Російські командири наказують своїм окупантам вбивати українських військових. Йдеться навіть про тих, кого могли б узяти в полон. У Мережі з'явився аудіозапис із перехопленням розмови росіян, повідомляє Українська правда з посиланням на співрозмовника в розвідувальному підрозділі однієї бригади.

На записі чутно слова російського командира, який віддавав свої накази підлеглим. Він наказав обезголовити українських військових, щоб залякати інших захисників. При цьому російський командир каже, щоб окупанти не брали в полон українських військових і не залишали їх живими.

"Автомати американські, все забрати, документи, гроші, золото, діаманти. Зуби виколупати, голову відрізати і мені принести", - каже російський командир.

відео дня

Злочини російських окупантів - жорстокі вбивства українських військових

Нагадаємо, 20 грудня 2022 року окупанти жорстоко розстріляли беззбройного українського військового після того, як той вимовив "Слава Україні". СБУ офіційно підтвердила, що загиблий - Олександр Мацієвський, снайпер 163 батальйону 119 окремої бригади ТРО Чернігівської області. Його тіло повернули додому в лютому 2023 року.

Українська розвідка встановила особи російських окупантів, які жорстоко стратили українського військового, обезголовивши його. За словами уповноваженого з прав людини Дмитра Лубінця, відома також приблизна місцевість, де могло статися це злочинне діяння.

Як повідомляв Главред, українські військові під час контрнаступу 2022 року звільнили село Богородичне в Донецькій області, де виявили жахливі наслідки російської окупації. Окупанти обезголовили й обікрали українських військових і місцевих жителів, а також зруйнували церкву, знесли ікони та розграбували будинки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти