Зеленський виконав вимогу луцького терориста Кривоша

21 липня 2020, 21:16
Глава держави записав відеозвернення.
Зеленський
Зеленський відповів луцькому терористові / УНІАН

Президент Володимир Зеленський виконав одну з вимог терориста Максима Кривоша, який у Луцьку захопив автобус із заручниками і утримує вже близько десяти годин.

"Фільм Земляни 2005 року дивитися всім", - сказав глава держави у відеозверненні, яке опублікував в Telegram.

Про фільм Земляни?

Земляни – американська документальна стрічка, в якій розповідається про проблеми експлуатації тварин людьми для одомашнення, розваг, наукових досліджень або для виробництва одягу і їжі.

Фільм піднімає теми расизму, сексизму, видовий дискримінації та прав тварин, демонструючи кадри, отримані за допомогою прихованої камери з зоомагазинів, притулків для бездомних тварин, птахофабрик, боєнь, місць виробництва та продажу шкіри та хутра, спортивних і розважальних заходів та дослідницьких лабораторій.

читайте такожВиріс у родині педагогів: журналісти знайшли будинок луцького терориста КривошаНагадаємо, вранці 21 липня у Луцьку озброєний чоловік захопив автобус з пасажирами – у нього є зброя і вибухівка, повідомили в поліції.

Через деякий час захопив автобус з пасажирами в Луцьку, висунув вимоги. Чоловік хоче, щоб міністри і олігархи України, включаючи Коломойського, Ахметова, Авакова, Порошенко, Пінчука та інших, а також глави СБУ, судів, церков виклали в YouTube відео, де визнають себе "терористами в законі".

Пізніше в рамках брифінгу глава МВС України Арсен Аваков спростував повідомлення, що Максим Кривош, який захопив автобус в Луцьку, лікувався у психлікарні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти