Міст Метро в Києві запропонували перейменувати на честь Авакова

3 липня 2020, 22:12оновлено 7 липня 2020, 16:47
Кияни зареєстрували відповідну петицію.
міст Метро
Міст Метро пропонують перейменувати на честь Авакова / УНІАН

На сайті Київської міської ради з'явилася петиція, в якій автор пропонує перейменувати міст Метро і назвати його ім'ям міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Петиція опублікована на офіційному ресурсі КМДА, проте підписи збирає надзвичайно повільно. На момент публікації вельми дивну ініціативу підтримали лише 29 унікальних користувачів.

Зазначимо, що для розгляду пропозиції, її повинні підписати не менше 10 тисяч осіб.

відео дня

Автор петиції Роман Сидоренко стверджує, що столичний міст Метро давно став місцем, де Аваков влаштовує грандіозні "шоу".

"Здається, це його улюблене місце. Щоб старання міністра не проходили дарма, пропоную перейменувати міст на його честь", — сказано в тексті петиції.

читайте такожСуд обрав запобіжний захід лже-мінеру мосту МетроЯк відомо, на зазначеному мосту за останній рік сталося два гучних інциденти. 18 вересня 2019 року ветеран АТО Олексій Белько влаштував стрілянину і погрожував вибухом. А 1 червня 2020 року киянин Віталій Ткаленко повідомив поліції, що знаходиться на мосту Метро і збирається його підірвати. У нього був пакет, з якого тягся дріт до пульта в руці. Після тривалих переговорів "мінера" вдалося затримати.

Як раніше повідомлялося, прем'єр Денис Шмигаль розповів про те, що не бачить підстав для того, щоб обговорювати ймовірну відставку керівника Міністерства внутрішніх справ Арсена Авакова.

Також Шмигаль заявив, що глава МВС Арсен Аваков ефективно управляє правоохоронною системою. Прем'єр зазначив, що вона викликає довіру українців після реформування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти