Нічний движ на фоні COVID-19: Кличко розповів, як розбереться з тусовками у Києві

18 травня 2020, 13:24
Мер Києва Віталій Кличко назвав роботу нічних клубів столиці "бенкетом під час чуми".
Кличко
Кличко пообіцяв розібратися з роботою нічних клубів у Києві / УНІАН

Влада міста Києва не давала дозволу на роботу нічним закладам столиці у зв'язку з пом'якшенням протиепідеміологічних заходів. Цю проблему повинні вирішити представники правоохоронних органів. Про це заявив київський мер Віталій Кличко.

Як стверджує київський мер, на вихідних на теренах соціальних мереж він виявив кілька відеороликів, які свідчать про те, що деякі нічні клуби столиці всупереч заборонам місцевої влади почали приймати відвідувачів.

"Хотів би зазначити, що я бачив у вихідні в соцмережах відео з деяких нічних клубів столиці. Скажу відверто: я обурений! Натовпи людей - це якийсь бенкет під час чуми! Міська влада не дозволяла відкривати нічні клуби та інші розважальні заклади!" – гнівно відреагував на інцидент Кличко.

відео дня

Також він додав, що це питання – прерогатива правоохоронних органів, а власники клубів понесуть відповідальність.

"І я звертаюся до поліції - перевірити такі заклади. Повинна бути сувора відповідальність для їх власників!" – додав він, підкресливши, що відвідувачі таких закладів ризикують заразитися коронавірусною інфекцією.

Раніше журналісти ТСН провели власне розслідування, під час якого відвідали один з таких столичних клубів. З'ясувалося, що відвідувачі закладу не дотримуються противокоронавірусних заходів безпеки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти