Спостерігала, як бабуся стікала кров'ю: продавщиця в Харкові поплатилася за свою байдужість

19 листопада 2021, 19:14
Літня жінка встигла зателефонувати синові, який і прийшов їй на допомогу.
Спостерігала, як бабуся стікала кров'ю: продавщиця в Харкові поплатилася за свою байдужість
Жінка вдарилася головою об вітрину / скріншот з відео

У Харкові отримала продовження історія з продавщицею, яка спостерігала за стікаючою кров'ю літньою жінкою. Старенька перечепилася за поріг і розбила голову, але працівниця магазину продовжила займатися своїми справами.

Як виявилося, продавщицю після інциденту звільнили, пишуть в мережі.

Намагалася встати, але у неї не виходило

Після невдалих спроб піднятися бабуся дістала з кишені телефон і зателефонувала синові, щоб той прийшов і підняв її. Поки пенсіонерка лежала в крові, працівниця спокійно розкладала ковбасу.

відео дня

"Продавщиця не реагувала на людину, яка лежала в крові, але рівно до того моменту, поки не почали заходити інші покупці. Побачивши людину на підлозі в крові, вони відразу ж виходили. Це почало дратувати продавщицю і вона покликала чоловіка з вулиці, щоб та допоміг бабусі піднятися. Пенсіонерка попросилася залишитися в магазині до приходу сина. Продавщиця їй дозволила, але сказала, щоб та розгорнулася обличчям у куток, щоб відвідувачі не бачили крові", - розповідає свідок інциденту.

читайте такожУ Києві пенсіонерка посеред білого дня розпиляла лавочку у дворіКоли приїхав син і побачив обличчя своєї мами, він відразу викликав швидку - жінка сильно вдарилася коліном і обличчям об вітрину і розсікла брову і, можливо, отримала струс мозку.

Раніше ми повідомляли, що у Львові в приміщенні супермаркету на вулиці Петлюри помер чоловік. Трагічна подія трапилася у вівторок, 16 листопада. Правоохоронці встановлюють обставини трагедії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти