На Закарпатті підлітки жорстоко побили ветерана АТО

1 квітня 2021, 09:11
Підлітки спочатку вдарили чоловіка каменем, а потім побігли за підмогою.
На Закарпатті підлітки жорстоко побили ветерана АТО
Постраждав 28-річний ветеран АТО / mukachevo.net

Вночі у вівторок, 30 березня, в цілодобовому магазині АТБ в місті Береговому Закарпатської області п'ятеро людей ромської національності спровокували конфлікт з двома чоловіками. Виникла бійка, внаслідок якої постраждав 28-річний ветеран АТО.

Як повідомили у пресслужбі поліції, повідомлення про конфлікт надійшло в поліцію о другій годині ночі. За словами потерпілого, у нього виникла суперечка з двома незнайомими підлітками, які вдарили його каменем. Після цього вони побігли за підтримкою до своїх старших товаришів, які за кілька хвилин повернулися на місце події та завдали чоловікові тілесних ушкоджень.

Медики діагностували у потерпілого перелом щелепи, забій волосистої частини голови та травми м'яких тканин голови, повідомляє mukachevo.net.

Поліцейські опитали свідків події та подивилися записи камер спостереження. Правопорушників, які безпосередньо наносили тілесні ушкодження, встановили та розшукали. Ними виявилися 14-ти і 17-річний місцеві жителі.

Ветерана АТО відправили на проходження судово-медичної експертизи, за результатами якої діям зловмисників дадуть відповідну правову кваліфікацію.

Досудове розслідування, порушене за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), триває. Санкція даної статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 3 років.

читайте такожУ Дніпрі агресивні підлітки по-звірячому побили школяра

Нагадаємо:

  • У Парижі по-звірячому побили 14-річного українця на ім'я Юрій. Хлопець потрапив до реанімації.
  • В результаті нападу у хлопчика пробитий череп, ножові поранення, множинні переломи ребер, рук, травма очей.
  • Українські дипломати в Парижі надіслали запит до місцевої прокуратури у зв'язку з жорстоким побиттям у французькій столиці українського підлітка.
  • В одній зі шкіл Кривого Рогу школярки на камери жорстоко побили свою однолітку.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти