На "гарячу лінію" Київської області за допомогою звернулося вже понад 4 тисячі осіб

7 березня 2022, 18:59
129
На території області було створено логістичні центри, які оперативно розвозять отриману допомогу.
На 'гарячу лінію' Київської області за допомогою звернулося вже понад 4 тисячі осіб

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що на "гарячу лінію" області по допомогу звернулося вже більше 4 тисяч людей і кожен з них отримає все необхідне.

"Ми знаємо кожну адресу, куди необхідно доправити допомогу, звідки потрібно евакуювати людей. Щойно будуть відкриті гуманітарні коридори - одразу надамо потрібне. Туди, де не ведуться активні військові дії, допомога вже дійшла до людей", – наголосив він.

Також Кулеба закликав людей, яким необхідна допомога, без зволікань звертатися за номером: +380 (44) 363 07 34. За його словами, прямі звернення громадян дозволять зробити допомогу більш ефективною.

відео дня

Окремо обласний очільник розповів про гуманітарну допомогу, що надходить до Київщини з різних куточків України та європейських країн.

"Товари першої необхідності передають для мешканців Київщини із Заходу України – Рівненської, Волинської, Львівської, Вінницької, Житомирської областей. Активно допомагає й міжнародна спільнота – волонтери з Італії, Німеччини, Польщі, Кіпру. До пристоличного регіону надсилають продукти харчування, медикаменти, теплий одяг та речі першого вжитку", – повідомив він.

Також він розповів, що на території області було створено логістичні центри, які оперативно розвозять отриману допомогу. Гуманітарні вантажі, що надсилалися прямими рейсами, передаються безпосередньо в громади.

"Наразі вже розвезено більше 40 тонн медикаментів та 198 тонн продуктів. Ще 252 тонни гуманітарки зараз розвозяться по районах з логістичних хабів. Щойно відкриються гуманітарні коридори, все це негайно буде передано й людям у міста та селища, які постраждали. Насамперед, це Буча, Ірпінь, Гостомель, Макаров, Бородянка, Ворзель. Ми нізащо не лишимо їх сам на сам з бідою", – наголосив Кулеба.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти