На Дніпропетровщині ситуація контрольована і спокійна, штаб працює цілодобово

28 лютого 2022, 10:17
Правоохоронці несуть службу в посиленому режимі, а місцеві жителі створюють волонтерські штаби, записуються в тероборону і допомагають патрулювати вулиці.
На Дніпропетровщині ситуація контрольована і спокійна, штаб працює цілодобово
На Дніпропетровщині ситуація контрольована і спокійна/ УНІАН

У Дніпропетровській області станом на ранок 28 лютого ситуація повністю контрольована і спокійна. Про це розповів на брифінгу голова Дніпропетровської ОДА, керівник Ради оборони Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

"Правоохоронці несуть службу в посиленому режимі. Охороняють об’єкти критичної інфраструктури. Жителі об’єдналися. Створюють волонтерські штаби. Записуються до Сил територіальної оборони. Допомагають патрулювати вулиці. Тільки разом зможемо захистити область та Україну", – сказав голова обласної адміністрації.

Штаб працює цілодобово. В області функціонують магазини, аптеки, лікарні. Є медикаменти, продукти і вода.

відео дня

Резніченко також повідомив, що в області не зафіксовано жодної спроби мародерства. Але комендантська година поки не скасовується. Громадян просять не залишати свої домівки в період з 20:00 до 06:00, якщо немає спеціальних перепусток.

"Прошу всіх чітко дотримуватися комендантської години. Залишатися вдома, у безпеці. Це зараз принципово. У такий спосіб ви допоможете запобігти спробам вторгнення", – додав голова Дніпропетровської ОДА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти