Чоловіка на Оболоні у Києві віднесло в небо на парашуті: фінал страхітливої історії

18 липня 2021, 12:25оновлено 18 липня 2021, 14:27
Сильний вітер забрав парашутиста, через що він "завис" в повітрі. Його рятували 10 чоловіків.
парашут, парашутист
Чоловіка на Оболоні в Києві віднесло в небо на парашуті / УНІАН

У суботу, 17 липня, в Києві парашутиста віднесло під час сильної бурі, а його катер перекинувся у воді. За долею чоловіка пильно стежили багато небайдужих містян. На щастя, його вдалося врятувати.

Як повідомляє Telegram-канал "Kyiv map", НП сталася на столичній Оболоні. Чоловік займався парасейлінгом, однак в одну мить його катер перевернуло.

Сильний вітер забрав парашутиста, через що він "завис" у повітрі.

відео дня

"Моторошний випадок на Оболоні з парасейлінгом. Катер перевернуло у воді, а доля чоловіка з парашутом невідома", - йшлося у повідомленні.

Згодом з'явилася інформація, що парашутиста в Києві вдалося врятувати. За словами очевидців, 10 чоловіків щосили натягували трос і прикладали під кущі з деревами.

"Тоді ж човен перевернувся, і люди, які були в ньому, трималися за трос і пливли до берега через вітер і натяжки троса. Видовище звичайно жахливе. Ну Слава Богу його опустили, човен згодом перевернули і все норм", - розповіли очевидці НП з парашутистом.

читайте такожМолили про допомогу і падали на надгробки: подробиці аварії повітряної кулі на ХмельниччиніРаніше повідомлялося, туристка з України врізалася головою у борт човна під час катання на водному парашуті в турецькому Шарм-ель-Шейху.

Жінка купила поїздку на водному парашуті (парасейлінгу) у представника готелю "Reef Oasis Blue Bay Resort & Spa 5*". Канат випадково обірвався і її понесло в море. Працівники на катері не були готові до такого повороту подій і, не знаючи, що робити, просто перегородили катером політ жінки. На всій швидкості вона влетіла головою в борт.

Як результат жінці наклали 15 швів, у неї розірвано вухо, тріщини в хребцях, також вона отримала струс мозку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти