У МОЗ розповіли, чи запрацюють кінотеатри в Україні

14 червня 2020, 03:26
Кінотеатри в Україні працювати не будуть.
Степанов
Кабмін поки не готовий відкрити кінотеатри / УНІАН

Український уряд не дозволив відкрити кінотеатри з причини складної епідемічної ситуації на території країни. Додаткові заходи будуть прийматися Кабміном по ситуації.

Про це розповів міністр охорони здоров'я України Максим Степанов під час свого брифінгу 13 червня.

За його словами, Кабмін вирішив не відкривати кінотеатри.

відео дня

"На засіданні уряду вчора були прийняті рішення: ми обмежили діяльність кінотеатрів, вони не відкриваються", - додав Степанов, підкресливши, що додатково комісія вивчить ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції у кожному регіоні.

Нагадаємо, на засіданні Кабміну 12 червня було прийнято рішення, згідно з яким вже з 15 червня в Україні дозволять поїздки в аннексований Крим і окупований Донбас, а також дозволять відвідувати територію країни іноземцям.

Крім того, уряд скасував проведення пробного Зовнішнього незалежного оцінювання, яке повинно було відбутися 15 і 17 червня.

Тим часом в Україні з 15 червня відновлюється міжнародне сполучення. В аеропорту Бориспіль розповіли про кількість запланованих рейсів.

Раніше у МОЗ зробили прогноз щодо другої хвилі коронавирусной інфекції в Україні. На думку головного санлікаря Віктора Ляшка, вірогідність повторного серйозної спалаху COVID-19 в країні залишається високою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти