Школярі Києва з вересня будуть навчатися вдома: Кличко розповів, як довго це триватиме

8 липня 2020, 14:11оновлено 11 липня 2020, 18:55
У школах столиці вже йде підготовка до дистанційного навчання.
Кличко
Кличко не підтвердив, що навчальний рік у школах розпочнеться з 1 вересня / УНІАН

Київські школи з вересня повністю перейдуть на віддалене навчання. Така форма навчання буде діяти допоки, доки не закінчиться карантин.

Про це розповів київський градоначальник Віталій Кличко 8 липня під час свого брифінгу.

За його словами, таке рішення прийнято відповідно до рекомендацій Кабміну. Департамент освіти Київської міської державної адміністрації вже проводить консультації з навчальними закладами, яким доручили розробити спеціальну форму дистанційного навчання для школярів.читайте такожДистанційне навчання у школах України: експерт назвала головні мінуси

відео дня

"З огляду на рекомендації уряду, можу сказати одне - до кінця карантину навчання буде дистанційним. Департамент освіти КМДА дав рекомендації всім навчальним закладам підготувати плани і розробити форму дистанційного навчання. Таким чином, кожна школа має можливість адаптувати програму до можливостей вчителів і учнів", - сказав Кличко.

Також мер столиці додав, що влада Києва робить все можливе, щоб навчальні заклади відкрилися з 1 вересня у разі сприятливої епідемічної ситуації.

Нагадаємо, останнім часом йшли активні дискусії щодо можливого переведення шкільного навчального процесу на віддалений формат у зв'язку з епідемією коронавірусної інфекції.

Тим часом головний санлікар України Віктор Ляшко раніше заявив, що навчальний рік у школах має розпочатися з 1 вересня. Яким буде формат навчання – стаціонарним, дистанційним або змішаним – влада ще обговорює.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти