Кива хоче прирівняти представників ЛГБТ до терористів

22 червня 2020, 21:39оновлено 4 липня 2020, 17:13
Депутат вимагає заборонити їх діяльність в Україні
Ілля Ківа
Ілля Кива ненавидить ЛГБТ / Уніан

Народний депутат України від фракції Опозиційна платформа – За життя Ілля Кива заявив, що представників ЛГБТ слід офіційно визнати терористами і заборонити їх діяльність в Україні.

"ЛГБТ потрібно визнати терористичною організацією, що має руйнівний вплив на наше суспільство і несе загрозу нації! Як депутат ВР буду на законодавчому рівні домагатися забороняти їх діяльності на території України!" — написав Кива в Facebook.

Кива хоче прирівняти представників ЛГБТ до терористів

Напередодні активісти київської ЛГБТ-спільноти KyivPride влаштували акцію у рамках місяця сексуальних меншин у світі. Вони зняли відео, в якому на монументі Батьківщина-мати був розміщений райдужний прапор представників сексуальних меншин.

"Батьківщина-мати за рівність для всіх! Великий прапор ЛГБТ+ сьогодні по всьому Києву. Продовження слідує", — заявили в KyivPride.

Як раніше повідомлялося, колишній народний депутат Ігор Мосійчук звинуватив один з держбанків – ПриватБанк – у пропаганді "ідеології збочень".

Нагадаємо, уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денисова відреагувала на заяву дитячого омбудсмена при президентові Миколи Кулеби, який порівняв ЛГБТ-сімей з насильниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти