Хто володіє інформацією, той краще розуміє світ: оновлений "Сніданок з 1+1" виходитиме у новий час

3 листопада 2023, 10:40
44
З 6 листопада "Сніданок з 1+1" на телеканалі "1+1 Україна" змінює графік ефіру.
Хто володіє інформацією, той краще розуміє світ: оновлений
"Сніданок з 1+1"

Тепер оновлений популярний ранковий проєкт буде виходити щодня з 6:30 до 9:30. По будням доброго ранку глядачам бажатиме незмінна четвірка ведучих - Руслан Сенічкін та Людмила Барбір, Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв.

Глядачі "Сніданку з 1+1 та "Сніданку. Вихідний" дізнаватимуться актуальні новини із різних куточків України у рубриці "Головне на ранок", обговорення найголовніших тем дня у рубриці "Актуальна тема", прогнози й аналітику, ґрунтовні пояснення міжнародних процесів, поради експертів та коментарі перших осіб держави, історії незламних українців, які захищають нашу державу та допомагають у тилу, новини шоу-бізнесу і подробиці з життя героїв нового часу в "ЖВЛ Представляє" із Тімуром Мірошниченком, лайфхаки і рецепти у "Чоловічій кухні", інтерв’ю з цікавими гостями та музичні новинки - усе найважливіше, аби бути готовим до нового дня. Окрім того, Артур Бабенко розкаже про ключові події минулого в рубриці "Уроки історії", Костянтин Грубич розповість усе найважливіше про базові продукти харчування у "Знаю-споживаю", а щосереди глядачі зможуть знайти собі чотирилапого друга із притулку в рубриці "Кохання з першого гав-мяу".

Ранок зі "Сніданком з 1+1" – це свіжі актуальні новин та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 6:30 до 9:30 на телеканалі "1+1 Україна" та на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

відео дня

"Сніданок з 1+1" – ранковий проєкт про реальне життя українців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти