Гордон записав емоційне відеозвернення до Путіна щодо Російської атаки на Україну

14 лютого 2022, 13:22
Дмитро Гордон, крім президента РФ, звернувся до росіян, чиї сини, солдати і офіцери, зараз дислоковані в районах поблизу українського кордону.
Путін, Гордон
Володимир Путін і Дмитро Гордон / УНІАН

Український медіаменеджер, блогер і телеведучий Дмитро Гордон вирішив публічно звернутися до президента Володимира Путіна - через загрозу повномасштабного вторгнення в Україну. Відповідний Відеоролик Гордон виклав на своєму YouTube-каналі.

"Володимир Путін, я невипадково показав вам місця, які для мене – все. Напевно, це те, що називається Батьківщиною. У нас, в українців, у киян, є Батьківщина і нам все одно, які у вас на неї плани: бомбардувати з повітря або захоплювати через наземну операцію. Ми будемо захищати свою батьківщину, тому що Батьківщина – це мама, і іншої ні в кого з нас немає", – підкреслив він, звертаючись до лідера Кремля.

Телеведучий також через відео звернувся до російських жінок, чиї діти зараз знаходяться в декількох десятках кілометрів від кордону з Україною ‒ в очікуванні наказу з Москви наступати.

"Ми знаходимося на своїй землі, ми любимо свою землю, ми нікому не погрожуємо, в тому числі і Росії. І ви повинні знати, що всіх, хто ступить на нашу землю, ми будемо вбивати, тому що у нас немає іншого вибору", – сказав Гордон.

Крім того, закликав російських матерів вплинути на синів і умовити їх не нападати на Україну. За словами Гордона, для Путіна і кремлівської верхівки солдати – "всього-навсього гарматне м'ясо".

читайте також"Я - звичайний, а ти - конкретний": Гордон і Комаровський обмінялися компліментами

Нагадаємо, раніше Дмитро Гордон поділився на своїй сторінці в мережі Instagram несподіваним знімком.

У новому пості він опублікував кадр з переговорів президентів США і Росії - Джо Байдена і Володимира Путіна, але замість американського лідера на телеекрані був Дмитро Гордон з дулєю наголо.

За допомогою фотошопу телеведучий вставив скріншот зі свого відео дворічної давності про пропагандиста Володимира Соловйова. Тоді непристойний жест (він же дуля) адресувався саме йому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти