Гордон пообіцяв "боляче вдарити" адвоката Порошенка

30 вересня 2021, 11:11
Крім того, Дмитро Гордон пообіцяв адвокату Іллі Новікову організувати "гідну відповідь у пресі" − якщо адвокат буде знову неправильно інтерпретує факти.
Гордон
Дмитро Гордон / УНІАН

Відомий український журналіст і медіаменеджер Дмитро Гордон, проти якого адвокати екс-президента України Петра Порошенко подали в суд за наклеп, пообіцяв "боляче вдарити" одного з них − Іллю Новікова. Про це журналіст розповів в ефірі "Україна 24".

За словами Гордона, пройшло всього лише перше установче засідання суду, але адвокат Новіков неправильно озвучив факти і подав інформацію в ЗМІ так, ніби журналіст вже практично програв справу.

"Було перше засідання, установче. Попереду все найцікавіше. Адвокат Петра Олексійовича Новіков поквапився - він якось так інтерпретував дивно, що мало не Порошенко вже виграв. А там не було ще розгляду по суті навіть. Я Новікову передаю "привіт". Якщо я ще раз почую, що він буде пересмикувати факти - я його боляче вдарю. В рамках закону, фактами, особисто Новікова. Тому нехай поводиться правильно, в рамках українського законодавства", - заявив Гордон.

відео дня

Крім того, журналіст пообіцяв Новікову організувати "гідну відповідь у пресі" − якщо адвокат буде знову неправильно інтерпретує факти.

читайте такожГордон потролив Порошенка через "путінський" позов

Нагадаємо, раніше в ефірі ток-шоу" Свобода слова Савіка Шустера " 7 травня Гордон зробив наступну заяву: "Я знаю, що Порошенко з Путіним домовилися, я вважаю, про те, щоб Маріуполь здати. Армія отримала наказ вийти з Маріуполя".

Це висловлювання глибоко обурило Петра Порошенка, і незабаром він сказав, що подасть на журналіста до суду. Крім цього, адвокат колишнього президента підкреслив, що " насправді захоплення Маріуполя відбулося в травні 2014 року, ще до президентських виборів. 7 червня Порошенко дав присягу в якості п'ятого Президента України, і через тиждень Маріуполь був остаточно звільнений".

Юристи Порошенка 18 червня подали позов до Шевченківського районного суду Києва проти Гордона.

У заяві екс-глава України вимагає визнати поширену Гордоном інформацію неправдивою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти