Довіряють судам і дивляться Шарія: Супрун розкритикувала українок, які їдять плаценту

1 вересня 2020, 17:15
Колишня очільниця МОЗ знову опублікувала в мережі великий викривальний пост.
Уляна Супрун
Уляна Супрун / УНІАН

Екс-в. о. керівника Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун вважає, що українцям і українкам, які довіряють українським судам, голосують за партію ОПЗЖ, дивляться блоги Анатолія Шарія і їдять плаценту новонароджених, не вистачає здорового глузду.

Саме такий пост колишня чиновниця опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Супрун розкритикувала практику деяких породіль зберігати свою плаценту після народження дитини - щоб потім її з'їсти.

відео дня

"Поїдання плаценти більше пропагують блогери, ніби на власному досвіді відчули переваги цього методу. Це в основному люди без медичної освіти, які наживаються на тому, що пропонують мамам альтернативні та "природні" методи піклування після народження дитини. Втім, є задокументовані негативні наслідки поїдання плаценти. Наприклад, CDC опублікували застереження щодо вживання плаценти через випадок, коли у немовляти розвинулася смертельно небезпечна стрептококова інфекція групи в. Його мати вживала інкапсульовану плаценту, яка була заражена збудником цієї інфекції, годуючи немовля грудьми. [ ... ] Ніяких наукових доказів хоч якоїсь клінічної користі для людини від планетофагії немає. Ні гормони, ні корисні речовини (як про це пишуть виробники інкапсульованої плаценти або блогери) не зберігаються в плаценті після народження, тому плацента жодним чином не може впливати або потенційно допомагати породіллі в післяпологовий період", ‒ написала вона.

Довіряють судам і дивляться Шарія: Супрун розкритикувала українок, які їдять плаценту

До посту екс-чиновниця прикріпила картинку з таким текстом:"українці, яким не вистачає здорового глузду: голосують за ОПЗЖ, дивляться Шарія, довіряють українським судам, їдять свою плаценту".

Довіряють судам і дивляться Шарія: Супрун розкритикувала українок, які їдять плаценту

Нагадаємо, раніше представники Atlantic Council-великого американського аналітичного центру ‒ який працює з владою США і країнами НАТО розповіли, що проти В. О. керівника українського МОЗ Уляни Супрун в Україні планують завести кримінальне провадження.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти