Що подарувати на Новий рік 2022: ідеї особливих подарунків для всієї родини

22 грудня 2021, 09:00оновлено 22 грудня 2021, 18:10
Що подарувати на Новий рік 2022: ідеї особливих подарунків для всієї родини

Наближення зимових свят завжди йде поруч з атмосферою казки й очікуванням на справжнє диво, тож питання "Що подарувати близьким на Новий рік?" вкрай важливе й означає, що ви вирішили підготувати для рідних ефектний сюрприз. Сьогодні ми розповімо, який подарунок купити, щоб без слів розповісти дівчині або хлопцю про вашу щиру закоханість та серйозність намірів, а також висловити почуття глибокої вдячності й поваги до членів родини. Такий презент точно закарбується в пам’яті, високо цінуватиметься через роки й десятиліття. Певно, ви здогадались, що йдеться про ювелірні прикраси, – вибір тих, хто любить пишатися якістю своїх подарунків і бачити непідробне щастя в очах близьких.

Чому ювелірні прикраси на Новий рік – завжди правильний вибір подарунка

Ювелірні вироби із золота й срібла цінуються всіма. Такий подарунок виглядає ефектним, завжди дарує приємні емоції й демонструє людині ваше особливе ставлення до неї. Сучасні каталоги прикрас дозволяють купити цінний подарунок кому завгодно: чоловікові, жінці, мамі або татові, дітям та дорослим будь-якого віку.

Обираємо подарунок коханій в каталозі жіночих прикрас

Як обрати ювелірний подарунок на Новий рік дівчині чи жінці? Уважніше придивіться до того, що зазвичай носить обраниця в звичайному житті й купуйте прикрасу в такому ж стилі. Зверніть увагу на те, полюбляє вона надягати коштовності з камінням чи без, віддає перевагу червоному золоту чи білому. Коли кохана отримає подарунок, вона точно зрозуміє, що ваш вибір невипадковий. Щирий захват, вдячність та гордість за свого чоловіка – емоції, які вмить переповнять її серце.

відео дня
Що подарувати на Новий рік 2022: ідеї особливих подарунків для всієї родини

Що подарувати на Новий рік чоловікові чи хлопцю

Сучасні чоловіки все частіше бажають доповнити мужній образ солідною печаткою, ланцюжком чи стильним браслетом. Тож ваш ювелірний смак – саме те, що допоможете коханому обрати правильний акцент для його іміджу. Якщо ви бачите, що чоловік уже носить такі класичні прикраси, як годинник чи хрестик на ланцюжку, з великою ймовірністю йому сподобається оригінальне доповнення до свого ювелірного гардеробу.

Що подарувати на Новий рік 2022: ідеї особливих подарунків для всієї родини

Подаруйте донечці казку: яскраві прикраси для дітей

Для дитини свята мають особливе значення, і купити подарунок, який перевершить усі очікування – пріоритетне завдання для дбайливих батьків. Золоті чи срібні сережки з милим дизайном або невеличкий кулон надовго збережуть теплі спогади про святкове диво. Уявіть, як приємно буде почути через роки, як донька хвалитиметься подружкам: "…а ці сережки батьки подарували мені в 2022!"

Що подарувати на Новий рік 2022: ідеї особливих подарунків для всієї родини

Що подарувати тату й мамі на Новий рік

Батьки назавжди залишатимуться людьми, які зробили для нас найбільше, тож у святковий день вони заслуговують на особливу увагу. Ювелірні вироби із золота – прекрасний спосіб висловити вдячність. Щоб обрати подарунок мамі, перегляньте каталог із сережками, браслетами й брошками з коштовним камінням та квітковим дизайном. Татові можна обрати запонки й затичскач для краватки, золотий автомобільний брелок, шпильку з гербом або сувенірні вироби.

Що подарувати на Новий рік 2022: ідеї особливих подарунків для всієї родини

Де купити ідеальний подарунок на Новий рік

У каталозі інтернет-магазину Столичної Ювелірної Фабрикитм зібрані найрізноманітніші прикраси, які стануть чудовим подарунком для близьких. Як самостійний виробник, ми забезпечуємо найвищу якість: кожен куплений виріб має довічну гарантію, в рамках якої власник прикраси за потреби зможе віддавати її на ремонт і чищення безкоштовно. Звертайтеся до наших консультантів у магазинах, за телефоном 0-800-300-585 або в онлайн-чаті, щоб підібрати правильний розмір прикраси чи отримати поради щодо виробу подарунків.

Столична Ювелірна Фабрикатм бажає вам розпочати 2022 рік зі щирих усмішок та душевного тепла!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти