Були танки - став попіл: спецпризначенці Нацгвардії знищили групу техніки окупантів

22 серпня 2022, 19:07
На кадрах відеозапису бою чітко видно, як українські військовослужбовці навели приціл і через кілька миттєвостей техніка була виведена з ладу.
Нацгвардія, бій
Спецпризначенці Нацгвардії знищили групу техніки окупантів/ скріншот з відео

Бійці підрозділу спеціального призначення Нацгвардії України знищили танки російських окупантів, які повільно пересувалися до населеного пункту на Донецькому напрямку. Відео блискучої операції нацгвардійців разом з іншими підрозділами ЗСУ показали на офіційному Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ.

На кадрах видно, як воїни навели приціл і через кілька миттєвостей техніка була виведена з ладу. "Є!",- зрадів один з українських бійців.

Після швидкого бою захисники України передали інформацію в суміжні підрозділи - для того, щоб їх побратими знищили живу силу і техніку окупантів.

відео дня

Нагадаємо, раніше, 11 серпня, російські окупанти завдали вісім ударів вертольотами і чотири удари штурмовою авіацією в напрямку позицій Збройних сил на півдні. Українська армія зуміла уникнути втрат і завдала ударів у відповідь по ворогу. Втрати Росії за добу склали: 19 російських окупантів; 4 одиниці броньованої та автомобільної техніки; один склад боєприпасів у Бериславському районі Херсонської області.

Ще раніше, 9 серпня, на півдні Збройні Сили України завдали по противнику сім авіаційних ударів і зменшили лави російської армії ще на 35 окупантів.

Інші новини:

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти