На Одещині невідомий у кров побив лопатою 80-річну матір чиновника МВФ

5 липня 2021, 09:35оновлено 5 липня 2021, 10:05
646
80-річна мати заступника виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді Владислава Рашкована сильно постраждала від грабіжника.
Лопата
Лопата / УНІАН

У неділю, 4 липня, 2021 року, зловмисник побив 80-річну матір відомого українського фінансиста та заступника виконавчого директора від України в Міжнародному валютному фонді Владислава Рашкована. Про це сам чиновник написав на своїй сторінці в Facebook Facebook.

"Вчора вдень невідомий сильно побив на дачі на Бугазі мою 80-річну матір. Спочатку зі спини вдарив лопатою по голові. Потім, коли вона впала, бив її на землі лопатою, потім ногами по обличчю. Потім вкрав золотий ланцюжок з шиї і втік", - написав Рашкован.

Чиновник також додав, що його мати дивом залишилося в живих. Плюс, каже він, сусіди вчасно викликали швидку допомогу і поліцію, яка зловила злочинця.

"Поліція спрацювала відмінно - злочинця спіймали. Маму оглянули в лікарні, зробили всі тести. Вона приходить до тями. Хоча сусіди кажуть, що ситуація не дуже проста", - підсумував Рашкован.

читайте також"Нелюд": у Луцьку померла 32-річна жінка, яку дико на очах у дитини побив співмешканець

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запоріжжі чоловік жорстоко побив колишню кохану на її робочому місці. Він увірвався в магазин одягу, де вона працює і кілька разів вдарив її кулаком.

Після нападу дівчину забрала "швидка допомога". Також постраждала ще одна співробітниця торгової точки, яка заступалася за співробітницю, і намагалася вгамувати нападника.

У постраждалої зламаний ніс, численні забої і струс мозку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти