Нововведення від Нової пошти: що зміниться під час отримання посилок

9 квітня 2020, 19:30
Нова пошта масово встановлює поштомати по Україні.
нова пошта
Нова пошта масово встановлює почтоматы / Фото: Facebook/Володимир Поперешнюк

У зв'язку із жорсткими правилами карантину, Нова пошта вирішила змінити правила доставки по Україні.

За інформацією прес-служби компанії, було встановлено 200 поштоматів в Києві, Львові, Чернівцях, Ужгороді та Херсоні. Також представники організації заявляють про намір збільшити їхню кількість до 400.

Нова пошта планує обладнати ще 200 поштоматів до кінця квітня – їхнє розміщення планується в Дніпрі, Одесі, Харкові, Полтаві, Чернігові, Сумах, Вінниці, Хмельницькому, Маріуполі.

відео дня

читайте такожИн Тайм – банкрут: Нова пошта озвучила корінь проблем у конкурента

Велика частина поштоматів встановлюється всередині продуктових магазинів. З їхньою допомогою можна здійснювати доставку документів і посилок до 30 кг фактичної ваги, розміром не більше 42х24х58 см і заявленою вартістю не більше 6 тис грн. Доставка здійснюється лише за умови повної передоплати.

Поштомати являють собою безконтактну кур'єрську доставку – вид доставки товару, при отриманні якого одержувач не контактує з кур'єром. У Новій Пошті вважають, що таким чином вдасться забезпечити більший рівень безпеки клієнтів при здійсненні доставки.

Раніше Главред писав, що Міністерство цифрової трансформації України створило особливий додаток для контролю людей на карантині та самоізоляції. Він допоможе відстежувати, чи дотримуються люди з підозрою на коронавірус умови самоізоляції. Але на приватне життя ніхто зазіхати не буде, адже в додатку є свої обмеження.

Також нагадаємо, Rozetka, АТБ та Нова Пошта тепер будуть доставляти продукти і товари додому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти