"Два борти в Жулянах": Порошенко готує на себе замах, щоб втекти до Лондона - ЗМІ

10 березня 2020, 16:49
У ЗМІ пишуть, що команда колишнього президента готує кілька сценаріїв, один з яких – інсценування замаху на Петра Порошенка.

Порошенко
Порошенко готує на себе замах - ЗМІ / УНІАН

П'ятий президент України, лідер Європейської солідарності Петро Порошенко сидить на валізах. Нібито з середи в аеропорту Жуляни будуть стояти два борти, екіпажі яких будуть чергувати в цілодобовому режимі, позмінно, готові до вильоту в будь-який момент до аеропорту Хітроу, з єдиною метою – екстрена евакуація Петра Порошенка до Лондона.

Про такий варіант розвитку ситуації повідомив з посиланням на власні джерела телеграм-канал Розвідник.

відео дня

Крім того, у повідомленні сказано, що команда колишнього президента готує кілька сценаріїв, один з яких – інсценування замаху на Петра Порошенка.

"Замах буде серйозним мотивом для того, щоб Порошенко зміг покинути Україну з метою особистої безпеки, у вузькому колі цей сценарій носить назву Замах на Гетьмана, і полягає в тому, що Порошенко екстрено покине Київ. У Лондоні, де у нього штаб-квартира, заміський будинок, він буде запускати процес обвалу гривні, і як наслідок – дефолт, що призведе до невдоволення діями влади і підігріє ситуацію до нових масових протестів і дострокових президентських і парламентських виборів", - повідомляє телеграм канал Розвідник.

'Два борти в Жулянах': Порошенко готує на себе замах, щоб втекти до Лондона - ЗМІ

читайте такожПорошенко і Зеленський потай потиснули один одному руку: опубліковано відеоНагадаємо, раніше повідомлялося, п'ятий президент України Петро Порошенко може виїхати з України, щоб уникнути арешту після звільнення Руслана Рябошапки з посади Генпрокурора, повідомив Telegram-канал Klymenko Time з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що команда екс-президента розглядає два варіанти – виїзд Порошенко на лікування або виїзд через політичні переслідування.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти