Головний митник Нефьодов заявив про готовність піти у відставку

6 березня 2020, 22:15оновлено 6 березня 2020, 23:06
Причиною можуть послужити розбіжності з новим складом уряду.
Нефьодов
Нефьодов готовий залишити посаду хоч завтра / УНІАН

Голова Митної служби України Максим Нефьодов запевнив, що не має наміру триматися за свій високий пост і готовий його при першій необхідності покинути, якщо новий Кабмін не підтримає його реформи в галузі.

В інтерв'ю радіо НВ чиновник повідомив, що він вже домовився про зустрічі з новим прем'єр-міністром і міністром фінансів. В рамках діалогу сторони вирішать, чи зможуть далі працювати, як одна команда.

За словами Нефьодова, юридична процедура дозволяє після зміни уряду протягом чотирьох місяців міняти голів центральних органів виконавчої влади.

"Точно можу сказати, що я не буду триматися за крісло. Якщо буде зрозуміло, що там немає хімії і немає взаємної довіри чи немає спільного бачення щодо тих планів реформ, які я описував, коли приходив на цю посаду, то, звичайно, я готовий і сам піти", - заявив голова Держмитслужби.

На цю заяву відреагував прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Ми зараз працюємо над тим, щоб детально проаналізувати, по-перше, причини невиконання бюджету на митниці за перші два місяці, по-друге, ми шукаємо джерела та напрямки, за якими ми в першому кварталі виконаємо бюджет - це першочергове завдання", - сказав він в ефірі програми Свобода слова.

За словами прем'єра, його команда вже почала роботу над аудитом у даній галузі, і після отримання інформації вона буде озвучена публічно.

Нагадаємо, Нефьодов провів цікавий вечір на закритій вечірці в столичному клубі Queen, який славиться дорогими розвагами для дорослих.

Як раніше повідомлялося, голова митниці одружився в серпні минулого року. Нефьодов і його обраниця Яна Калмикова скористалися послугою Міністерства юстиції шлюб за добу. Раніше ЗМІ писали, що Максим Нефьодов живе зі своєю коханою Яною Калмикової в цивільному шлюбі.

До речі, Кабмін призначив Нефедова головою Державної митної служби 5 липня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти