Показав довідку: нардеп Волошин відправив себе на коронавірусний карантин

6 березня 2020, 17:42оновлено 7 березня 2020, 02:52
Політик влаштував собі ізоляцію на 14 днів.
Олег Волошин
Олег Волошин пообіцяв самоізолюватися і коронавірусом не заражати / Фото: УНІАН

Народний депутат від політичної партії Опозиційна платформа – За життя Олег Волошин, після підозри у нього на коронавірус через зустріч з хворим французьким політиком, пройшов обстеження в лікарні і надав довідку, що здоровий.

У Facebook нардеп відзвітував, що отримав висновок про стан здоров'я від завідувачого інфекційним відділенням Олександрівської лікарні.

За словами Волошина, в Україні відсутні експрес-тести на коронавірус, тому він влаштовує для себе карантин на 14 днів, а до того часу будуть відомі результати аналізів.

Депутат запевнив, що на момент спілкування з французьким парламентарієм Жаном-Люком Райтцером, який зараз перебуває в реанімації з підтвердженим коронавірусом, у того не було симптомів захворювання.

"Шокувала зловтіха деяких псевдожурналістів і поросят (союз порохоботов і соросят). Можу їм відповісти: не дочекаєтеся. Бажаю їм фізичного здоров'я, довгих років життя (бажано в Канаді), але на їх політичному похороні ми всі скоро погуляємо. Країна одужує від вірусу націоналізму і глобалістських перегинів. Це показало вчорашнє голосування", — резюмував Волошин.

/ Фото: Facebook/Олег Волошин
/ Фото: Facebook/Олег Волошин

Нагадаємо, народний депутат від Європейської солідарності Вікторія Сюмар жорстко відреагувала на спілкування представника Опозиційної платформи – За Життя Олега Волошина з депутатом Національної асамблеї Жаном-Люком Рейтцером, який заразився коронавірусом. За її словами, нардепа від ОПЗЖ необхідно відправити на обсервацію.

Як раніше повідомляв Главред, народний депутат від Опозиційної платформи – За життя Олег Волошин контактував із зараженим коронавірусом французьким політиком Жаном-Люком Рейтцером. 68-лентній Рейтцер знаходиться в лікарні Мюлуз у важкому стані, у нього серйозні проблеми з диханням. Медики поставили французькому політику діагноз "коронавірусна інфекція".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти