Самопідпал під стінами ОП: стали відомі страшні подробиці про потерпілого

26 лютого 2020, 20:20
Чоловік знаходиться в реанімації.
Самопідпал під ВП
Самопідпал під ВП / скріншот

Представники поліції діалогу" розповіли подробиці про чоловіка, який намагався себе спалити під стінами Офісу президента. Зазначається, що чоловік був у АТО.

"Чоловік здійснив самопідпал. Наші представники поліції намагалися його загасити (згасити - ред.), вийшло так, що загасили. За словами (очевидців, - ред.) сказали, що це людина з АТО. Пояснити причину підпалу чоловік не зміг, бо він був у стані афекту. На вигляд - обличчя було обпалене і руки. Але так, пантенолом надали першу медичну допомогу, викликали швидку, швидка повезла", - цитує поліцейського УНН.

За словами хірурга з Київської міської клінічної лікарні № 2 "Опіковий центр", постраждалий у важкому стані перебуває в реанімації.

При цьому він зазначив, що пацієнтові зробили тільки перев'язку і взяли аналізи. У реанімації він проведе 10-14 днів. Крім того, йому планують зробити операцію з пересадки шкіри.

"Ще не обговорювали ці питання. Я ще не говорив ні з криміналістами, ні з ким іншим", - зазначив лікар.

За попередніми даними, чоловіка звати Олександр Леонідович Бурлаков.

Як раніше повідомляв Главред, в Офісі президента заявили, що чоловік не має ніякого відношення до протестувальників медикам і з'явився за кілька хвилин до події.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти