Віддав все: Богдан прокоментував свою відставку з поста голови ОП

26 лютого 2020, 16:55
Богдан всього віддав на благодійність понад 200 тисяч гривень.
Андрій Богдан
Андрій Богдан / УНІАН

Звільнений глава офісу президента Андрій Богдан підвів підсумки своєї роботи. За його словами, він не залишив собі ні копійки зі зарплати, яку отримав за час роботи в ОП

"Трохи лонгриду в стрічку. Гамір трохи стих, тепер можу спокійно прокоментувати події останніх днів. Ми прийшли в політику важкі часи. Спочатку в нашу перемогу не вірили. Потім з нами боролися, а далі ми перемогли. Перемогли, щоб якісно змінити країну. Ми перезавантажили парламент, хоча критики говорили, що це неможливо. Ми привели в політику нових людей. Взяли стратегічні законопроекти, які десятиліттями навмисно гальмувалися нашими "папереднікамі". Перезавантажили ЦВК і дали старт реформі органів прокуратури. Ми провели перезапуск практично всієї політичної системи. Ми зробили це завдяки довірі українського народу, рішучості президента Зеленського і безкомпромісність його команди. Я щиро вдячний всім, хто був поруч. З іншого командою ми не змогли б це зробити", - написав Богдан у Facebook.

При цьому він заявив, що всю зарплату за роботу в Офісі президента передав на благодійність.

відео дня

"За час роботи жодного хабаря не брав, і вигоди не шукав. Чесно працював коштом грошей, зароблених на адвокатській ниві. Зарплату свою не взяв ні копійки, а всі нараховані перерахував гроші на благодійність. Всім позитиву і до швидких зустрічей", - підкреслив екс-чиновник.

Крім того, він оприлюднив документи, згідно з яким гроші пішли в фонди "Таблеточки" і "Благомай". Загальна сума склала 203 005,90 гривні.

Віддав все: Богдан прокоментував свою відставку з поста голови ОП
Віддав все: Богдан прокоментував свою відставку з поста голови ОП
Віддав все: Богдан прокоментував свою відставку з поста голови ОП

Як раніше повідомляв Главред, глава Офісу президента Андрій Богдан пішов у відставку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти