Евакуація українців з Уханя: Гончарук заявив про інформаційну війну

21 лютого 2020, 11:23
Олексій Гончарук вважає, що ситуацію навколо евакуйованих навмисно нагнітають.
Алексей Гончарук
Олексій Гончарук / УНІАН

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував заворушення, які влаштували вчора у Нових Санжарах. За його словами, це лише частина інформаційної війни проти України.

"Ті події, які вчора відбувалися, на мою думку, є наслідком у тому числі інформаційної війни, яка триває в нашій країні зсередини та зовні. Я припускаю, що провокації продовжаться. Думаю, що інформаційне поле будуть й надалі розгойдувати, щоб створити паніку, щоб посіяти серед нас недовіру та розбрат", - заявив голова Кабміну під час години запитань до уряду у Верховній Раді в п'ятницю, 21 лютого.

При цьому він зазначив, що зараз розганяють інформацію, що "нібито громадянка Китаю, яка п'ять днів тому прилетіла в Україну, пробула чотири дні в Києві та виїхала поїздом до Москви, на кордоні з РФ була зупинена, і там нібито виявили якийсь вірус, і там нібито вони щось досліджують".

відео дня

Крім того, він запевнив, що уряд робить все, щоб усі громадяни України були в безпеці та підкреслив, що "немає ніяких підстав для паніки, ситуація під контролем".

Як раніше повідомляв Головред, в Росії з поїзда Київ – Москва зняли громадянку Китаю з підозрою на небезпечний коронавірус COVID-19.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти