"Пояс вірності та памперс": в "ДНР" дорікнули Києву щодо постійного тиску

17 лютого 2020, 17:15
Україні слід припинити вивертатися і почати виконувати взяті на себе зобов'язання щодо мирного врегулювання конфлікту, зазначив Пушилин.
Денис Пушилин
Пушилін оцінив ідею Зеленського про спільні патрулі / Reuters

Так званий ватажок "ДНР" Денис Пушилін відреагував на пропозицію президента України Володимира Зеленського про спільні патрулі на Донбасі у складі бійців ВСУ, представників ОБСЄ і ОРДЛО.

"Заяви Зеленського видають відомі методи нинішніх українських політиків: загрузнути в балаканині самим і затягнути в це болото інших. Візьмемо пропозицію про "спільне патрулювання". Офіційний Київ ще не зробив жодного кроку, щоб узгодити з "ДНР" і "ЛНР" правові аспекти особливого статусу Донбасу. А, згідно з Комплексу заходів, позачергові місцеві вибори - це політичний процес, який є частиною повного і всеосяжного політичного врегулювання", - цитують Пушиліна окупаційні ЗМІ.

Пушилін також підкреслив, що позиція, висловлена Зеленським про "тиск" на "республіки", не нова. За його словами, "ДНР" вже шість років перебуває під постійним тиском з боку України – обстрілами і блокадами - "та вже довела, що намагатися "дотиснути" народ Донбасу Україна може, а ось дотиснути – не вийде!".

"Україні слід припинити вивертатися і почати виконувати взяті на себе зобов'язання щодо мирного врегулювання конфлікту. Тобто зі своєї сторони виконувати поетапно всі пункти Мінських угод", - заявив Пушилін.

Відзначимо, в соцмережах тему спільних патрулів теж активно обговорюють.

"Ідея "спільного патрулювання" з терористами прекрасна. Треба було ще Чикатило не судити, як зловили, а проводити з ним спільні патрулі біля шкіл", - пише користувач Мережі.

"Пояс вірності та памперс": в "ДНР" дорікнули Києву щодо постійного тиску

"Одягати броньований "пояс вірності" поверх памперса, особливо "натхненні" можуть без гейропеского збочення - памперса. Можна ще і намордник", - додав інший користувач Мережі.

"Пояс вірності та памперс": в "ДНР" дорікнули Києву щодо постійного тиску

"А так звані "місцеві сили", про спільні патрулі з якими каже Зеленський - це терористи, вбивці, мародери, грабіжники, колабораціоністи, які стріляли в українських солдатів? Так їх у в'язницю саджати, а не патрулювати з ними", - переконаний Віталій Овчаренко.

"Пояс вірності та памперс": в "ДНР" дорікнули Києву щодо постійного тиску

"Треба збільшувати армію і вибивати окупантів з Донбасу до кордону", - вважає ще один користувач Мережі.

"Пояс вірності та памперс": в "ДНР" дорікнули Києву щодо постійного тиску

Нагадаємо, раніше повідомлялося, президент України Володимир Зеленський заявив про те, що Україна може піти на спільний контроль кордону на Донбасі з представниками "ЛНР" і "ДНР".

Це може стати умовою для проведення місцевих виборів на окупованому Донбасі, підкреслив президент під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти