1+1 media спільно з Viasat розповідають мотивуючі історії зірок у проєкті #забутипровік

30 серпня 2021, 15:50
1+1 media продовжує боротися з ейджизмом, об’єднавши зусилля з оператором супутникового телебачення Viasat.
1+1 media спільно з Viasat розповідають мотивуючі історії зірок у проєкті #забутипровік

Група 1+1 media спільно з компанією Viasat, генеральним медіапартнером соціальної ініціативи #забутипровік, продовжують серію спецпроєктів та ініціатив, націлених на протидію віковій дискримінації. Починаючи з 27 серпня, на сторінках компаній у соціальних мережах, а також на сайті проєкту будуть розміщені інтерв’ю з відомими співвітчизниками, які власним прикладом доводять: бути успішними можна в будь-якому віці – все, що для цього потрібно, – нестримна віра в себе та в свої ідеї.

У межах кампанії читачі познайомляться з вражаючими історіями Лариси Кадочникової, легендарної акторки театру та кіно, улюбленця мільйонів Павла Зіброва, геніального музиканта Романа Гриньківа, блогерки Ніни Дрозд та багатьох інших.

"Ми спільно з партнерами продовжуємо робити впевнені кроки на шляху до знищення суспільних стереотипів та боротьби з трудовою дискримінацією. Тому радо анонсуємо запуск другої хвилі циклу мотивуючих історій, в межах яких на читачів чекатиме ще більше вражаючих розповідей від представників шоу-бізнесу, театру, літератури, бізнесу і т.д. Впевнені, що щирість цих історій нікого не залишить байдужими, а реальні приклади людей елегантного віку стануть поштовхом до змін для їхніх ровесників", – прокоментувала Тетяна Трегобчук,керівниця департаменту корпоративних комунікацій 1+1 media.

відео дня

Формат циклу мотивуючих історій – light-інтерв’ю з особистими історіями успіху, порадами для людей 50+ та власним досвідом у боротьбі з віковою дискримінацією.

"У прогресивних країнах вже знайшли спосіб, як подолати ейджизм. Це стосується як самосприйняття, так і ставлення до проблеми в суспільстві. Якщо ще буквально вчора люди намагалися виглядати молодше своїх років, то зараз прослідковується тенденція, коли прихильники антиейджизму спеціально підкреслюють свій вік і доводять, що старість – це не соромно, а дуже красиво. Компанія Viasat спільно з 1+1 media рада пропагувати цей рух в Україні завдяки історіям справжніх Людей Ідей+", – зазначила Світлана Міщенко, керівниця платформи супутникового телебачення Viasat.

Інтерв’ю героїв щотижня виходитимуть на офіційному сайті проєкту #забутипровік, майданчиках 1+1 media та Viasat.

1+1 media спільно з Viasat розповідають мотивуючі історії зірок у проєкті #забутипровік

Довідка про проєкт #забутипровік:

#забутипровік – масштабна соціальна кампанія, мета якої – зруйнувати стереотипи про те, що люди елегантного віку не здатні розпочинати власну справу, освоювати нові навички та генерувати потужні ідеї. Проєкт має кілька ключових напрямків: програму стажування для кандидатів старшого віку; цикл мотивуючих історій та фоторепортажів, який знайомить українців зі справжніми Людьми Ідей+, що мають потужну історію успіху та можуть надихати ровесників; серії експертних інтерв’ю та сюжетів на ТБ і т.д.

За два роки існування соціальна ініціатива #забутипровік здобула перемоги в найпрестижніших преміях не лише в Україні, але й у всьому світі:

- У 2019 році проєкт #забутипровік здобув перемогу в одній з основних категорій Change Communications премії European Excellence Awards 2019;

- Навесні 2020 року #забутипровік отримав спеціальну відзнаку за інноваційність від найпрестижнішої премії в галузі комунікацій 2020 SABRE Awards у двох категоріях одразу;

- У листопаді 2020 року проєкт здобув перемогу в основній номінації "Столиця" Премії HR-бренд Україна 2020 року, а також в партнерській номінації Diversity&Inclusion від компанії Syngenta;

- Також #забутипровік – фіналіст конкурсу від Глобального договору ООН в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти