Вийшов новий трейлер довгоочікуваної гри по Володарю перснів

28 березня 2021, 18:36
Розробники Lord of the Rings: Gollum обіцяють, що охороняти свою красу ми зможемо вже в наступному році.
Вийшов новий трейлер довгоочікуваної гри по Володарю перснів
Вийшов новий трейлер гри про Ґоллума по Володарю перснів / Daedalic

Компанія Daedalic Entertainment, творці прекрасної трилогії Deponia, опублікувала новий трейлер Lord of the Rings: Gollum – майбутньої гри по культовому всесвіту "Володаря перснів".

Ролик йде трохи менше ніж хвилину, але дає глядачеві більш детально поглянути на землі Мордора, ворогів і самого героя – колись Хоббіта Смеаґола, спраглого знову здобути свою красу.

Гра планується в жанрі стелс-екшен у стилі Prince of Persia. Ґоллум подорожує по Середзем'я, ховається від ворогів або вбиває їх. Графіка заснована на малюнках Джона Роналда Руела Толкіна – автора "Володаря перснів" та інших книг по світу Середзем'я. Розробники з Daedalic обіцяють "правдиво презентувати історію класичного всесвіту".

Відправляйтеся в небезпечну подорож, граючи за Ґоллума, який переслідує те єдине, що дорого для нього в житті. Залазьте, крадіться, уникайте небезпек і тримайтеся більш вигідних для себе місць. Голлум вправний і лукавий, але його роздирає роздвоєння особистості. Вам вирішувати, чи захопить Голлума темна сторона або йому вдасться зберегти іскру розуму того, що колись було Смеаголом – свідчить опис гри в Steam.

Реліз Lord of the Rings: Gollum раніше був перенесений – спочатку проєкт був запланований на 2021, але в підсумку охороняти свою красу ми зможемо тільки в наступному році.

Трейлер Lord of the Rings: Gollum

Паралельно в розробці знаходиться ще одна гра по не менш культовому всесвіту "Гаррі Поттера".

Гравцям вперше дадуть можливість створити свого героя, завдяки опрацьованому редактору персонажів, і відвідати величезну кількість різних уроків з міні-іграми, що підвищить параметри головного героя. Вихід Hogwarts Legacy також очікується у 2022 році.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти