У Fortnite з'явився новий крутий режим, натхненний хітом 2020-го Among Us

17 грудня 2020, 15:03оновлено 26 березня 2021, 20:28
Агенти проти шпигунів.
Fortnite
Fortnite / Epic Games

Розробники мегапопулярної багатокористувацької гри Fortnite з Epic Games презентували новий тимчасовий режим під назвою"Шпигун, вийди геть". Правила гри дуже схожі на один з найголовніших хітів 2020 року Among Us.

Так, гравці починають матч, знаючи лише свою роль. Два гравці, іменовані шпигунами, намагаються вбити всіх інших, при цьому не видавши себе. Вони повинні зробити це, поки інша команда з восьми осіб, іменованих агентами, не виконала всі свої завдання.

Будь-який гравець може почати збори, якщо він виявив тіло або когось підозрює. Під час зборів гравці можуть говорити один з одним, обговорювати свої здогади та голосувати один проти одного. Користуватися голосовим чатом поза зборами не можна.

відео дня

Матчі будуть проходити на картах, створених командою талановитих авторів зі спільноти Фортнайт. Кожні кілька днів в грі буде з'являтися нова користувацька карта, створена спеціально для тимчасового режиму. Пройшовши набір випробувань "Шпигун, вийди геть", гравці отримають ексклюзивну дошку для скейтборду та інші нагороди.

У Fortnite з'явився новий крутий режим, натхненний хітом 2020-го Among Us

Нагадаємо, що 2 грудня в Fortnite розпочався п'ятий сезон другої глави, присвячений "найбільшим мисливцям усіх часів". У гру додали екіпіровку Мандалорця разом з малюком Йодою, нові локації, героїв і зброю. Сезон триватиме до 15 березня.

Раніше в грі з'явилася інтеграція з додатком Houseparty (ПК, PS4 / PS5), а отже, ви зможете спілкуватися у відеочаті під час події.

Ось як можна додати відеочат до Fortnite:

  1. Відкрийте Houseparty на iOS або Android і приєднатися до Fortnite в налаштуваннях або через значок TV.
  2. Приєднайтеся до друзів як завжди або запросіть їх приєднатися до вас.
  3. Запустіть Fortnite на ПК або PlayStation.
  4. Продовжуйте спілкуватися з друзями під час гри.

Відзначимо, що станом на сьогодні Фортнайт вважається однією з найпопулярніших ігор у світі. Вона регулярно ставить рекорди за кількістю гравців і глядачів на Twitch. А коли одного разу Fortnite на час "зламався" і перестав працювати, з цього зробили справжню трагедію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти